maanantai 27. tammikuuta 2014

Kisat 26.1

Tällä kertaa olisi luvassa vähän rankempaa postausta ;) Nimitäin infoselostukset nuista eilisistä kisoista. Kisojen kyydeissä oli ollut nähtävästi ongelmia, sillä moni oli sopinut kyydin yhden tytön kyydillä, mutta sitten tämä 1 tyttö peruu viime hetkellä, joten jäi 4 kilpailijaa sille tielle ;( Mutta saatiinhan me ihan 8 kilpailijaa ja se oli kyllä ihan riittävä määrä, mutta siirrytään päivän muihin tapahtumiin;

Aamu kello 7.37
Vimpula on kännykällä, Pami nukkuu ja minä vahdin. Tai oikeastaan kaikki vahtii, että milloin ne saa ruokaa ;?

Aamu kello 8.00 
Vihdoinkin! Vimpula tarjoilee aamuheinät ja pian sen jälkeen 'puurot' joka hepalle ;)

Aamu kello 9.00 
Vasta! Pami herää. Vimpula on aurannut lämmittelykenttiä ja kantanut esteet kisapaikalle, sekä rakentanut kaksi lämmittelyestettä lämmittelykentille. Vimpula on skannannut lähtölistat 3 kertaan ja asettanut niitä talliin, lämmittelykentille ja kisapaikalle.

Aamu kello 9.30
Pami ja Vimpula alkavat tulostaa aikataululistaa, jossa lukee lähtölistat (joka on ollut jo esillä viikkoa aikaisemmin kisojen WatsApp-keskusteluissa) sekä tarkat kelloajat. Niitä teipataan hiukan kaikkialle ;) Lisäksi tehdään suurempi versio radasta, joka liimataan kentän pieliin kiinni.

Aamu kello 10.00
Viime hetkellä uudet karsinamme valmistuvat

säätöä
säätöä
säätöä
säätöä
säätöä
säätöä
säätöä
säätöä
ja vieläkin säätöä
ja säätöä
....

Aamu kello 11.10
Ensimmäinen kilpailija-avustaja saapuu paikalle poninsa Köppiksen kanssa.
Mää ja Köppis ollaan nyt muuten aikas hyvii kavereita ja Köppis muuten tulee
meille ylläpitoon lähiaikoina C:

Aamu kello 11.30
Vimpula hakee kaksi kilpailijaa bussipysäkiltä, Elpan ja Neukun.  Mukana heillä on Sippis ja Sami ;)
Sillävälin paikalle saapuu Sinna ja hänen ystävänsä Milla, poneineen Suklaa, Toffee ja Lakrits. En oikeen tullut niiden kaa toimeen, kun ne oli ihan tyhmiä mun mielestä :]]]]

Aamu kello 12.00
Viimeiset 2 kilpailijaa saapuvat paikalle ja aloitetaan laittamalla heppoja kuntoon :1 Annamme muutamille lainaan suitsia kisaa varten. Sitten viemme ponit kisapaikalle, jonka jälkeen roudaamme vipoviimeiset esteet.

Keskipäivä kello 12.30
Kisa alkaa luokasta puomi/ristikko, jonka kolmanneksi hyppäsi Neukku ponilla Done, toiseksi Milla Lakritsilla ja ensimmäiseksi tietysti Elppa Pihvillä. Ponit ovat malttamattomia ja aloitamme 30-40cm luokan, jonka voiton  vie lopulta Neukku Samilla.

Keskipäivä kello 13.12 
Lähdetään välipalalle. Kaksijalkaiset syövät pizza, karkkia ja juovat coca-colaa juoruillessaan kuulumisia, me hepat saadaan päiväheinät, tosin pienemmässä koossa mitä yleensä ollaan saatu?!?

Keskipäivä kello 14.00
Kisat jatkuvat ja 50-60cm luokka startataan, jonka voittaa "Nekku" ponillaan tai oikeastaan Vimpulan ponilla Nano. 70cm luokan voiton nappaa Jerica ponillaan eikun Oonan parhaalla ponilla: Köppis ja viimeisen luokan eli "erikoisesteluokan" voiton vie: Oona ja Köppis ;]

Keskipäivä kello 14.15
Kannamme esteet kisapaikalta pois ja pidämme pienet epäviralliset näyttelyt, joissa ensimmäiseksi tulen MINÄ minäminäminäminäminäolenparaass!!, Toiseksi Köppis ja Kolmanneksi Done ;)

Keskipäivä kello 14.30
Kolme kilpailijaa lähtee ja loppujen kanssa käymme kursseja läpi ja siis tallimme tuntitoiminta on kurssit, joita käydään. 1 kurssi kestää 5kertaa. Vimpula piti monte-kurssin tao I ja II, Este kurssin (tuplakerta) tasoille II-III :1 Suunniteltiin vielä vähän tulevaa kesäleiriä, jonne otamme ehkä "URL-tuttuja" SDEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellou ! Minä ja minun blogitiimini vastaanotamme kaiken risuista ruusuihin. Kritiikkiä saa antaa ja otamme sen vastaan mielellämme, kunhan se on asiallista, Olen myös oppinut nauramaan asiattomille kommenteille kuten; 'nolis... sul on keppihevosiii :DD vähän LOL LOL LOL xDDDD". Siis miks tommosen kommentin lähettänyt on ees vaivutunu kommentoimaan keppariblogiin ? Mutta siis kommentoi vaan ;)